GOLFBANER

 
 

La Marquesa
Avda Justo Quesada s/n Apartado 8, Rojales, Costa Blanca
Design: Justo Quesada Samper

Hull: 18 Par: 72 Handikap: Obligatorisk
Banen er satt i lavtliggende terreng i Ciudad Quesada med boliger og andre fasiliteter. Den vanskeligste faktoren ligger i den karakteristiske utformingen av greenene, med sine attraktive og kompliserte bakker omgitt av bekker og innsjøer, noe som gir banen utmerket utsikt og gir naturskjønne omgivelser. Klubbhuset ligger i sentrum av golfbanen. Det har en kaffebar, pro-shop og restaurant med en fantastisk terrasse med utsikt til spillet på banen. Det er et svømmebasseng plassert her og solterrasse.


La Finca
Ctra. Algorfa – Los Montesinos, Km 3, Algorfa, Costa Blanca
Design: Jose Gansedo

Hull: 18 Par: 72 Handikap: Obligatorisk
Populær bane som åpnet 2002. Ved inngangen er det en imponerende rustfri stålskulptur og et beplantet vannfall. Fantastiske greener, ganske lang, med vann overalt! Siden det er kort avstand fra Middelhavet, med en vanligvis lett bris, gjør dette La Finca banen enda mer behagelig. Utsikten er en fryd for naturelskere med trær, innsjøer og fugler av ulike arter som har gjort dette fantastiske stedet til sitt naturlige habitat. Restaurant og bar, pro Shop, klubbhus, leie av golfbil, garderober, dusjer, pitching green, putting green, driving range, utleie av golfsett, undervisning.

 
Campoamor
Urb. Lomas de Campoamor, Orihuela- Costa, Costa Blanca
Design: Carmelo Gracia Caselles

Hull: 18 Par: 72 Handikap: Obligatorisk
Et veldig pent sted i åpent landskap ikke langt fra Villamartin. Banen er ikke kupert, og lengden vil appellere til en som slår langt og som kan prøve å nå greenen fra tee på 2 korte par 4 hull, og få ”enkle” poeng på alle par 5 hullene. Greenene er gode med noen bunkere og mulighetene er der for å få en god scoore. Det er mer utfordrende baner i regionen, men Campoamor er et flott sted å skjerpe opp spillet uten for mange uhell. En riktig feriekos-bane!

Villamartin
Ctra. Alicante-Cartagena, km. 50. Apartado, 29, Orihuela Costa 03189 Alicante
Design: Paul Putman

Hull: 18 Par: 72 Handikap: Obligatorisk
Denne banen er den mest etablerte i området. Det er mange trær og vannhindre rundt banen. Det er bakker langs hele banen og selv om noen av hullene er svært vanskelig, gjør de spillet mer attraktivt og interessant. Banen er ikke for lang, og er godt tilpasset de naturlige omgivelsene og terreng.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar