CASA PEDRO








 
 

Ciudad Quesada er en liten landsby med ca 13.000 innbyggere, beliggende mellom Guardamar og Torrevieja i et området som heter Rojales og tilhører Alicante-provinsen. Over de siste 30 årene har det blitt et populært kosmopolitisk område med alle fasiliteter innenfor kort rekkevidde. I selve byen finnes det egen golfbane, La Marquesa, Aqua Park, butikker, restauranter og barer, hotell, bank, lege etc etc. Alt startet med en mann, les historien i eget vindu.

Ciudad Quesada ligger i en skråning med utsikt over Middelhavet og de naturlige saltlagunene i Torrevieja (naturreservat). Området er sterkt påvirket av lagunene og klimaet her er ekstremt sunt (microklima) og kåret til et av verdens beste steder å oppholde seg med en gjennomsnittlig årlig temperatur på 20 ºC.

Med bil når du 5 andre golfbaner på ca 20 min., kystbyen Torrevieja ca 10 min. og kun 5 min. til Middelhavet. Et bredt utvalg av varierte strender, de fleste med blått flagg. Nærmeste strender fra huset vårt er Gardamar-stranden og La Mata-stranden. Flyplassene Alicante og Murcia ligger hhv 30 og 40 min. unna på flotte veier.

  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar